Grafische Zaken

Grafisch zaken varieëren van het ontwerpen van een logo, het complete identity program tot de vormgeving van drukwerk in de vorm van brochures, folders of leaflets. Naast online communicatie blijven gedrukte media nog steeds belangrijk om klanten te informeren.

• Logo design

Het logo vormt de basis van de visuele communicatie van een bedrijf of organisatie. In een oogopslag wordt de identiteit van de onderneming gecommuniceerd. Fab Labs ontwerpt krachtige, herkenbare en representatieve logo’s die toegepast kunnen worden in verschillende media.

• Identity program

In het ontwerp van de huisstijl werkt het Fab Labs de beeldtaal van het logo verder uit voor gebruik op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures, jaarverslagen, reclameborden, etc

• Print & packaging

Fab Labs is een partner in het ontwerp van alle mogelijke vormen van drukwerk. Of het nu gaat om een folder, product brochure, corporate brochure, promotionele brochure, jaarverslag of verpakking: het proces van concept tot oplevering wordt geheel door ons verzorgd.

Interactieve Zaken

Interactieve zaken omvat het ontwerpen en ontwikkelen van communicatie voor Internet, CD/DVD, mobiele telefoon en narrow-casting. Onze specialiteit ligt in het combineren van een pakkende vormgeving met interactie, functionaliteit en technologie.

• Web design

Internet is een volwassen en veelgebruikt communicatie- en distributiemedium en vrijwel niet meer weg te denken. Fab Labs biedt een breed scala van oplossingen voor het web; van statische websites tot dynamische websites met een content management systeem, een webwinkel, animaties en (live) streaming video.

• Interactieve presentaties

Een interactieve presentatie geeft de mogelijkheid om eigen keuzes maken van wat je wilt zien of laten zien. Of het nu gaat om een visuele ondersteuning van het verhaal dat u vertelt als spreker of een digitale brochure van uw product of bedrijf, onze getalenteerde professionals maken van uw presentatie een visuele ervaring die uw klant niet zomaar meer vergeet..

• Digital Signage (Narrowcasting)

Digital signage is doelgroepgerichte communicatie waarbij passende boodschappen en timing een hele belangrijke rol spelen. Het Ministerie van Visuele Zaken biedt in samenwerking met partners totaaloplossingen voor in-store audiovisuele communicatie via digitale schermen, of het nu om reclame, infotainment, entertainment of andere interactieve concepten gaat.

Audiovisuele Zaken

Audiovisuele zaken heeft betrekking op het ontwerpen, regisseren en produceren van alles wat met bewegend beeld en geluid te maken heeft. Denkt u aan 2D- of 3D-animaties, streaming video voor uw website, een professionele bedrijfs- of productpresentatie op DVD, narrowcasting/broadcasting of film. Fab Labs geeft u de juiste begeleiding bij de totstandkoming van een compleet en professioneel product.

• Motion design

Door het laten bewegen van logo’s, teksten, foto’s en ander beeldmateriaal kan uw boodschap helderder en dynamischer worden overgebracht. Fab Labs ontwerpt en produceert 2D-, 3D-animaties en ‘special effects’ voor uw commercial, banner, leader, bumper, promo en product- of bedrijfspresentatie.

• Video- en televisie-productie

Fab Labs is uw partner voor het vervaardigen van corporate videoproducties, levensechte impressies, presentatievideo’s en televisieprogramma’s. “U vraagt, wij draaien” klinkt ons nog te simpel in de oren. Ons credo is: “ kwaliteit brengt ons tot een hogere creativiteit”. Hiermee willen we benadrukken dat uw bedrijf en uw product de spil blijven in een creatief proces waarbij alleen een hoogwaardig en professionele aanpak tot het beste resultaat zullen leiden.

• Digital Signage (Narrow-casting)

Op basis van onze kennis en ervaring met communicatie via beeldschermen biedt het Ministerie van Visuele Zaken in samenwerking met partners totaaloplossingen aan. Afhankelijk van wat onze klanten voor ogen hebben komen wij met een passend concept.