Audiovisuele Zaken

Audiovisuele zaken heeft betrekking op het ontwerpen, regisseren en produceren van alles wat met bewegend beeld en geluid te maken heeft. Denkt u aan 2D- of 3D-animaties, streaming video voor uw website, een professionele bedrijfs- of productpresentatie op DVD, narrowcasting/broadcasting of film. Fab Labs geeft u de juiste begeleiding bij de totstandkoming van een compleet en professioneel product.

• Motion design

Door het laten bewegen van logo’s, teksten, foto’s en ander beeldmateriaal kan uw boodschap helderder en dynamischer worden overgebracht. Fab Labs ontwerpt en produceert 2D-, 3D-animaties en ‘special effects’ voor uw commercial, banner, leader, bumper, promo en product- of bedrijfspresentatie.

• Video- en televisie-productie

Fab Labs is uw partner voor het vervaardigen van corporate videoproducties, levensechte impressies, presentatievideo’s en televisieprogramma’s. “U vraagt, wij draaien” klinkt ons nog te simpel in de oren. Ons credo is: “ kwaliteit brengt ons tot een hogere creativiteit”. Hiermee willen we benadrukken dat uw bedrijf en uw product de spil blijven in een creatief proces waarbij alleen een hoogwaardig en professionele aanpak tot het beste resultaat zullen leiden.

• Digital Signage (Narrow-casting)

Op basis van onze kennis en ervaring met communicatie via beeldschermen biedt het Ministerie van Visuele Zaken in samenwerking met partners totaaloplossingen aan. Afhankelijk van wat onze klanten voor ogen hebben komen wij met een passend concept.